Продукти

name

100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ

Прясно приготвено пюре от нахут, тахан от смлени печени сусамови семена, зехтин, слънчогледово олио, вода питейна, лимонена киселина, сол готварска йодирана, подправки без подобрители.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗЕН

С натуралните си съставки е подходящ за деца и възрастни. Ниското съдържание на мазнини и холестерол подобрява нивото на кръвната захар и снижава нивото на холестерол в организма. Високото съдържание на протеини го прави идеално допълнение за вегетариански диети и заместител в менюто на хора, които намаляват или спират консумацията на месо. Освен това е много добър източник на диетични фибри, фолиева киселина, магнезий, фосфор, мед и манган. Има високо съдържание на желязо и витамин С, а също и витамин В6.

НЕУСТОИМО ВКУСЕН

Натуралните съставки гарантират неповторим и запомнящ се вкус. Който веднъж опита това вкусно изкушение, се влюбва в уникалния вкус завинаги. Разнообразието от допълнителни подправки модифицира вкуса, за да го адаптира към различните вкусови предпочитания.

Нашият продуктов асортимент ще предложи на всеки това, което обича.

СЪДЪРЖАНИЕ В 100 ГРАМА

ЛОГИСТИКА И СЪХРАНЕНИЕ

Опаковките са екологични, от материал PP, ползван в храниелно-вкусовата промишленост, практични по 250гр. и 500гр. За заведения се предлагат големи разфасовки от 1-8 килограма.

Салатите ХУМУС са с трайност 90 дни при температура oт 0°C до 4°C.
Не препоръчваме дълбоко замразяване на продуктите, защото губят вкусовите качества и свежестта си.