За нас

name
В нашата традиционната кухня има изобилие от обикновени ястия от натурални продукти. Всички те са толкова обичани и вкусни, защото се приготвят с търпение и много любов. Незабравимият уникален вкус е подсилен от специфичните ароматни подправки. С всичко това съм закърмена в детството. Започнах производство на ХУМУС, защото вкусът е уникален, здравословното въздействие е доказано, а съставките са немодифицирани и характерни за нашия регион. Всяка българска трапеза заслужава да съдържа такова полезно и вкусно изкушение!

Като майка, винаги ме е интересувала темата за здравословното хранене. Съставът на всяко национално вкусно ястие, е изготвен от на традиционни натурални български суровини.

По стечение на обстоятелствата в продължение на няколко години, имах възможността да опозная източната кухня, в която ХУМУСЪТ, е неизменна част от трапезата и е подходящ за деца и възрастни. В полезните му качества и влиянието върху човешкия организъм, лично се убедих. През 2007 година се изправих пред предизвикателството, съвместно с екип от специалисти да разработим и произведем под марката ВЕРНАДА серия здравословни хранителни продукти ХУМУС, адаптирани за българския вкус, на натурална основа, подходящи за широка консумация.

Нашите продукти изцяло са насочени към хората, които държат на здравословното хранене и полезните храни. Освен това са един много добър пример как един продукт с изцяло натурален състав може да бъде много вкусен и същевременно изключително полезен.

НАШАТА МИСИЯ

  • Да популяризираме хранителните продукти ХУМУС на българския пазар;
  • Сътрудничество с научни институти, работещи за хранително-вкусовата промишленост;
  • Поддържане на висок стандарт за качество, и контрол във всички дейности на фирмата;
  • Повишаване на компетенциите и уменията на работещия персонал;
  • Инвестиране в нови технологии и собствена суровинна база;

СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО

Не допускаме никакви компромиси с качеството на продуктите си. Грижливо подбираме съставките, с които работим. Контролираме производствения процес на всички етапи. За да предложим на потребителите най-доброто и да гарантираме за това.

Хранителните продукти от серията ХУМУС произвеждани под марката ВЕРНАДА, са патентовани за България, произвеждат се по ТД и системата НАССР в хранително – вкусовата промишленост, гарантираща качество и безопасност на храните по цял свят.

about-in